O nama

 Početna / O nama

Pinecone - Tko smi mi

Mi smo tim stručnjaka koji koristi suvremene tehnologije kako bi unaprijedili vaše poslovanje.

Naš cilj je omogućiti vam da zgrabite priliku i iskoriste suvremenu tehnologiju u svoju korist.

Uz našu pomoć smanjivanje troškova, efikasnije obavljanje posla i veći profit na dohvat su vam ruke.

Naše Usluge

Rješenja po mjeri

Zahvaljujući našoj stručnosti i prepoznatim partnerima od vaših ideja stvaramo suvremena rješenja.

Imate li potrebu za softverskim sastavnicama ili cjelokupnim softversko-hardverskim rješenjima slobodno nam se obratite. U suradnji s našim partnerima možemo napraviti gotov proizvod.

Konzultantske usluge

Naše višegodišnje iskustvo u analizi, optimizaciji i informatizaciji složenih procesa pomoći će vam u rješavanju vaših problema.

Širokim spektrom znanja iz različitih poslovnih grana osmislit ćemo najkvalitetnije rješenje za vaše potrebe.

Naši proizvodi

Rješenja Pinecone Hospitality i LinMT rezultat su dosadašnjeg ulaganja u razvoj naših proizvoda.

Nastali su opsežnim istraživanjem tržišta i višegodišnjim razvojem te s jednakom predanošću i stručnošću s kojom pristupamo i vašim projektima.

Zašto Izabrati Nas?

Osobni pristup vašim potrebama

Svakom vašem projektu potpuno se posvećujemo i pristupamo mu kao da je vlastiti. Kroz zajednički rad te kroz izravan osobni kontakt osjećat ćete se kao da radite sa svojim timom.

Vašim poznavanjem problematike i našom stručnošću stvaramo jedinstven tim sa ciljem da postignemo najbolje rješenje za vaše potrebe.

Standardi i kvaliteta na najvišoj razini

U svim segmentima isporuke rješenja držimo do kvalitete na najvišoj razini. Razvoj programskog rješenja prati se i testira od početka do kraja kako bi isporučeno rješenje bilo robusno, kvalitetno te imalo dobre performance. Razvoj prati i kvalitetna tehnička dokumentacija i korisničke upute kako bi edukacija korisnika bila učinkovitija.

Sve to u svrhu lakše prilagodbe rješenju i smanjenju postprodukcijskih troškova.

Tim profesionalaca s opsežnim iskustvom

Stručnost našeg tima u raznim područjima i višegodišnje iskustvo u razvoju složenih projekata omogućuje brz pronalazak optimalnog rješenja uzevši u obzir funkcionalni opseg, vrijeme razvoja te ukupnu cijenu razvoja.

Znanjem i iskustvom stečenim na dosadašnjim projektima iz raznovrsnih područja kao što su maloprodaja, ERP sustavi, skladište i logistika, poštansko poslovanje, platni promet i bankarsko poslovanje, hardverske integracije itd. te kvalificiranim stručnjacima iz enterprise, Web i mobilnih tehnologija, spremni smo prihvatiti sve vaše projekte i ideje bez obzira koliki izazov predstavljaju.

Naši Partneri

Za više informacija ili moguću suradnju, kontaktirajte nas. Očekujte naš odgovor u kratkom roku.
Kontaktirajte nas